" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Онлайн магазин за техника втора употреба

Най-популярни продукти

Статус А Купи за 760,00 лв.

КВАНТ СЕРВИЗ ООД. КОИ СМЕ НИЕ?


Квант Сервиз ООД стартира през 1997 година с офис във физическия факултет на СУ. След кратък период на асемблиране, фирмата се специализира във внос, обработка и продажба на качествена маркова техника втора употреба за нуждите на малки, средни и големи компании, както и за нуждите на частни потребители.
Нашите доставчици са големи международни компании от Западна Европа, САЩ и Канада. Ние сме директен вносител – един от малкото истински такива в България. Предимствата на предлаганата техника, както и качеството на работа на компанията бързо носят популярност. Компанията се стреми да поддържа огромни наличности на компютри, лаптопи, монитори сървъри, работни станции и компоненти.
От 2006 година стартирахме оналйн продажби чрез сайта www.kvantservice.com.
Постоянно обновяваме асортимента на предлаганите артикули. Стремим се да отговаряме максимално на постоянно нарастващите изисквания на потребителите.

НАШАТА ЦЕЛ


Ние имаме няколко важни цели:

КЪДЕ СМЕ?


Освен на електронния ни магазин, Вие може да ни намерите в нашия офис в София. Там можете да изберете и изтествате устройството, което желаете да закупите. Поддържаме като наличност над 10 000 единици техника на склад.

ДОВЕРИЕТО. ЗАЩО КВАНТ СЕРВИЗ?


С времето много компании в бранша са се раждали. Някои изчезнаха от пазара. Други оцеляха. От 20 години Квант Сервиз ООД е сред лидерите при продажбата на техника втора употреба.
Ние предлагаме

И ставаме все по-добри!