" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употреба HP CompaqКомпютри   Dell Компютри   Fujitsu
Компютри   HP Compaq
Компютри   ASUS Компютри   NONAME Компютри   Lenovo Компютри   Apple Компютри   Stone
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Статус А Купи за 140,00 лв.
Статус А Купи за 160,00 лв.
Hewlett-Packard е световно-известна американска компания. Тя е една от Топ 3 световни IT производители. Тя е призната от милионите си потребители като компания, произвеждаща едни от най- висококачествени настолни компютри. Какви са основните им преимущества и как да подберем правилната конфигурация ще разберем сега.

Предимства на HP Compaq компютритеHP компютрите са със стилен и ергономичен дизайн. Те се характеризират с изключително качествени компоненти и части, внимателно селектирани и тествани. Монтажът и демонтажът на различните компоненти е много лесно, благодарение на редица интелигентни технически решения. Рядко се налага да се използват допълнителни инструменти за тази дейност. Ъпгрейда, добавянето и махането на компоненти е изключително лесно.

Въпреки класическият си външен вид, тези компютърни системи се характеризират с широк диапазон на производителност и отлично качество на изработката. На Ваше разположение е цялостна гама от вертикално- или хоризонтално-стоящи модели, отличаващи се както по своите размери, така и по техническите си характеристики.

Всяко от предлаганите решения в Квант Сервиз ООД може да бъде окомплектовано с лицензирана операционна система Microsoft Windows и гаранционно обслужване. Въпреки, че компютрите са втора ръка, те са в отлично техническо състояние.

Как да изберем правилният HP модел


Ако предположим, че в основата на конкретния подбор на настолна компютърна система стои въпросът, какво очакваме от нея, то значи на първо място следва да си изясним, дали ще я използваме за домашно забавление, за работа в офиса или друго. За офис приложения не се изисква супер мощна конфигурация, защото обикновено работните програми в случая са класическите от пакета на Microsoft Office или подобни и сърфиране в интернет, което не изисква особени ресурси от машината.

За домашно използване също не ни е нужна свръх-производителност, защото обичайно, потребителите се нуждаят от гледане на клипове в интернет, общуване в социалните мрежи и леки игри. За подобни нужди можем да се доверим и на решенията с вградени графични ускорители.

За игри обаче, следва да си приготвим доста висок бюджет и да се насочим към високопроизводителните предложения. Тук следва да имате предвид, че подобно изпълнение осезаемо ще увеличи сметката Ви за ток и отделяната от него топлина.

Защо KvantService.Com са правилният избор


Защото, като търговец на употребявана компютърна техника, ние имаме някои неоспорими предимства пред конкурентите си:


  • предварително тестваме за 100% ва работоспособност всеки от видимите в онлайн магазина продукти;

  • Вие като клиент, купувате стока с гаранция, без значение, че е втора употреба;

  • Получавате много добра поддръжка и изключително бързо гаранционно и извънгаранционно обслужване

  • Ако предпочете нас, Вие получавате достъп до квалифициран персонал, който напълно безплатно ще Ви съдейства с професионално мнение относно подбора.
Виждате само малка част от предимствата ни пред останалите конкуренти, така че доверявайки ни се, няма да сгрешите и ще получите най-доброто и професионално обслужване. Очакваме Ви!