" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употреба IBMКомпютри   IBM
Компютри   Dell Компютри   Fujitsu Компютри   HP Compaq Компютри   NONAME Компютри   Lenovo Компютри   RM Компютри   Stone
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Първият пуснат от IBM настолен компютър се е появил през 1981 година. От тогава до днес, този сегмент доста силно се е развил и вече на пазара са достъпни невероятно производителни конфигурации, с някои от които смятаме да Ви запознаем. Ще Ви представим и предлаганите при нас модели втора употреба.


Плюсове и минуси при компютри от IBM


Със своята дългогодишна практическа дейност, компанията многократно е доказала, че умее да разработва качествени и надеждни настолни компютърни системи, предназначени както за домашно забавление, така и за извършване на бизнес задачи. Както при останалите аналози, тези са сегментирани на различни категории за да успяват потребителите по-прецизно да избират според нуждите им.


Така например, корпорацията в продуктовата си гама предлага както бюджетни решения за забавление,  сърфиране в интернет и слушане на музика, така и мощни геймърски конфигурации за съвременните 3D игри. Към днешна дата, продуктовото портфолио на разработчика е достатъчно разнообразно, за да покрие всички сегменти на пазара и да задоволи разпространените потребности на потребителите.


Популярни модели от IBM  • ThinkCentre A51 - насочен предимно към собствениците на малък и среден бизнес, това десктоп решение ще направи удобно изпълнението на множество задачи едновременно, благодарение на използвания в основата му чипсет Intel 915G Express и процесора Pentium 4 с технологията hyper-threading за многопоточна обработка;

  • ThinkCentre S51 - благодарение на своя Intel Pentium 4 процесор и HyperThreading технология за многопоточна обработка, този модел ще Ви осигури достатъчно производителност, за да извършвате ежедневните си служебни или лични дела. То предоставя гъвкавост за връзка с външи Ethernet мрежи и практичност, поради компактните си размери;

  • ThinkCentre S50 - със воята хоризонтална ориентация на позициониране върху работния плот, системата заема изключително малко място и осигурява достатъчна производителност за ежедневни задачи, като слушане на музика, гледане на филми и видеоклипове. Подходящ е и за сърфиране в интернет, както и за обмяна на данни от външни флаш-носители, чрез своите USB портове;

  • ThinkCentre M55e - тази мощна 2-ядрена система втора ръка, базирана на процесора Intel Core E6300 и със своите 4GB вградена DDR2 оперативна памет, ще Ви дари с достатъчно мощност за да изпълнявате прости задачи, като сърфиране в интернет и слушане на MP3 музикални файлове. Също дори е възможно да се изпълняват и различни прости игри.


Защо да предпочета KvantService


Защото ние предлагаме втора ръка настолни компютри, но предварително тествани за работоспособност от специалисти и с гаранция. Те са значително по-евтини от новите си аналози и със същата производителност, като тях. За улеснение на потребителите, ние сме ги разделили на две А и Б категории, където в първата се намират моделите почти без следи от употреба, а във втората те са с по-видими белези, но пък са и по-евтини.


Който и от двата типа да изберете, можете да сте напълно уверени в тяхната работоспособност. Въпреки, че са втора употреба, ние сме тествали всеки един от продуктите в сайта и гарантираме за тях с издаването на гаранционен документ.