" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба AppleЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo
Лаптопи   Apple

Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Основната отличителна черта на лаптопите под марката Apple е техният разпознаваем външен вид и простотата на тяхната употреба. Освен премиалният си дизайн, тези устройства наистина са такива, защото под капака си те разполагат с най-съвременен хардуерен пълнеж, а сега ще обсъдим техните положителни и отрицателни черти, както и ще разгледаме някои от предлаганите при нас модели.


Плюсове и минуси при лаптопите от Apple


Използвайки най-съвременни и нестандартни подходи в производството на своите устройства, компанията към момента предлага едни от най-продаваните в световен мащаб преносими компютри. Основните серии в продуктовата гама на разработчика са MacBook и MacBook Pro, които разполагат с най-производителните Intel Core 2 Duo процесори и Intel HD Graphics графична подсистема.


Също така, перфектните матрици на дисплеите в съчетание с вградената iSight видео камера с VGA разделителна способност, вграден микрофон, аудио-входове и изходи, създават истински шедьовър в областта на преносимите компютри. Тези допълнения правят ноутбуците на американската компания подходящи за бизнес дейности и за домашно забавление.


Кратко ревю на моделите от Apple  • MacBook Air-A1466 - устройството съчетава в себе си удобство при работа, здрав монолитен метален корпус и иновативна за времето си хардуерна конфигурация. Например, в случая получавате 13,3-инчов екран и 4GB оперативна памет, работеща съвместно с процесора Intel Core i5-4260U на 1,3 GHz за да предоставят максимална бързина, дори и в работен режим на многозадачност;

  • MacBook Pro 11260 - със своя 13 инчов дисплей и удобна клавиатура, ноутбукът е идеален за употреба на открито, а криещият се под капака CPU Intel Core i5-3210M, заедно с 4 GB DDR3 оперативна памет ще предоставят невероятна производителност за различни дейности. Той работи под управлението на фирмената MAC OS, а допълнителните мрежови модули AirPort Extreme и Bluetooth 2.0 ще осигурят нужната Ви връзка на всякъде;

  • MacBook Air 11258 - благодарение на 13-инчовият си дисплей, той е достатъчно компактен, за да предостави отлично ниво на мобилност, така че да си позволите работа на открито или в кафенето. В същото време обаче, Вие получавате невероятно съвременен премиален дизайн, отличаващ се с изчистените си форми и липсата на излишни елементи. За бързодействието на лаптопа се грижи високопроизводителния процесор Intel Core i5-3427U на 1.80GHz и 4GB DDR3 RAM. Тук получавате още 128 GB свободно пространство за съхранение на потребителските Ви данни посредством Solid State Drive.


Какви са предимствата при пазаруването от KvantService


Ние разполагаме с разнообразна продуктова гама от модели, така че Вие да получите по-широк избор от възможности. Продуктите ни са втора употреба, но с проверена предварително работоспособност, за да се чувстват клиентите ни спокойни, а цените на почти неразличимите от новите решения, са значително по-ниски.


Можете също да заповядате в нашия онлайн магазин за да разгледате предложенията ни или да ни посетите лично в един от сервизите ни. Там на място ще разговаряте с наш консултант и ще разгледате лично всеки от предлаганите ноутбуци. Очакваме Ви!