" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба HP Compaq ProbookЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu
Лаптопи   HP Compaq
Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Лаптопите през последните години придобиха доста голяма популярност сред потребителите, постепенно измествайки от пазара настолните решения, поради неоспоримите си предимства. Именно за това, много отраслови играчи започнаха да произвеждат подобни преносими компютри, сред които са и HP Compaq. Сега ще разгледаме някои от предимствата и недостатъците на брандовите предложения и ще представим кратки описания на някои от достъпните при нас модели.


Плюсове и минуси при лаптопите от Hewlett Packard


Мобилните компютърни устройства на HP имат уникални технически характеристики, а широката продуктова гама позволява на всеки да избере модел, отговарящ на неговите нужди и потребности. Решенията на компанията се характеризират с лекота и компактни размери, позволяващи удобна и комфортна работа в офиса или у дома. Техните вградени клавиатури и тъчпад модули ще Ви осигурят отлична съвместимост и приятни мигове пред екрана.


Основните предимства на компютърните решения от HP се крият във високото качество на корпусите им и оптималната производителност при работа. От тук идва и дългият им експлоатационен период и лесна поддръжка, а съвременните им процесори ще предоставят нужната скорост за всякакви леки игри и работни програми.


Кратко ревю на моделите от HP Compaq  • EliteBook 8460p - цялата EliteBook серия се отличава с надеждност и подходяща производителност за комфортна работа в различни сфери, а бързата 4GB оперативна памет ще осигури достатъчно място за мултитаск дейности. Той ще предложи 14” HD LED-backlit матрица за перфектна картина и Intel Core i5-2540M процесор за невероятна производителност. Той се класифицира в качеството на бизнес ноутбук за различни програми;

  • EliteBook 2570p - за да вършите ежедневните си бизнес задачи, на Вас Ви е необходимо ергономично и достатъчно бързо решение, за да Ви предостави нужния комфорт и бързина за максимална продуктивност. Един такъв вариант е разглежданият, отличаващ се с качествен 12,5-инчов дисплей и резолюция 1366x768 пиксела. Той ще Ви даде надеждна и сигурна среда, посредством CPU Intel Core i5-3210M, функциониращ на честота от 2,5 GHz заедно с 8GB DDR3 RAM;

  • EliteBook 820 G2 - предоставя изключителна технологичност и функционалност, осигурявана от съвременния му хардуер, състоящ се по специално от работещия на 2,30 GHz процесор Intel Core i5-5300U и 8GB RAM. Снабден е с 12,5-инчов екран и разделителна способност от 1366x768 пиксела. Сред екстрите са достъпни удобна за набиране на текст клавиатура и съвременна защита, чрез скенер на пръстови отпечатъци;

  • Zbook 15 - като за работна станция е оборудван с добра хардуерна част, представлявана от четириядрения CPU Intel Core i7-4800MQ с тактова честота 2,7 GHz и 16 GB RAM. Екранът му е с големина 15,6 инча, а резолюцията 1920x1080 пиксела с матово покритие за по-малко отпечатъци и отблясъци.


Защо лаптопите втора употреба на KvantService


Защото те са с гарантирана функционалност и работоспособност, която предварително е тествана от експертите на сервиза. За Ваше спокойствие също предлагаме гаранционен срок на изправността, а цените варират в зависимост от външния вид на продукта. Тоест, Вие имате избор от А и Б класове ноутбуци, като първите са близки до нови на външен вид, докато другите са с видими следи от употреба. Разбира се, последните са със значително по-ниски цени, така че доверете ни се.