" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба SamsungЛаптопи   Dell Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Статус А Купи за 340,00 лв.

Лаптопите от марката Samsung се характеризират с отлично съотношение цена/качество и са изключително предпочитани масово от българите. Това се дължи на популярността на марката у нас и добрите отзиви от самите потребители. Какви обаче са особеностите и функционалните характеристики на отделните модели ще разберем по-долу.


Плюсове и минуси при лаптопите от Samsung


Южнокорейската компания Samsung отдавна твърдо заема водеща позиция в света по предлагане и производство на ноутбуци. В България, брандовите устройства също са доста търсени сред потребителите, благодарение на тяхната надеждност, добро качество на изработка и функционалност.


Друг важен фактор, отговарящ за високата им популярност е тяхната стойност. Тъй като, заедно със самата компютърна техника, марката доставя на нашия пазар и всички необходими компоненти, стойността на електронните устройства в търговската мрежа е доста приемлива.


Като цяло, този бранд, както и по-старите играчи в отрасъла са отстранили голяма част от негативите в продуктите си, но част от тях остават или се появяват нови. Към момента, чести оплаквания има относно кратката автономия на ноутбуците. Други недоволстват от високия шум, идващ от вентилаторите на охладителя, но подобно явление в повечето случаи се среща при по-мощните решения, изискващи добро охлаждане.


Кратко ревю на моделите от Samsung  • Samsung XE500C21 - със своя 12,1-инчов дисплей, чиято резолюция е 1280х800 пиксела, този ноутбук разполага със съвременен дизайн, отличаващ се с монолитност и високо качество на монтажа. Той е оборудван с 16GB SSD, осигуряващ балансирана производителност, благодарение на процесора Intel Atom N570, работещ при честота 1,66 GHz;

  • Samsung XE500C22 - изглеждайки невероятно поради тънкия си корпус и елегантен дизайн, той е много удобен и надежден за употреба. Оборудван е с процесор Intel Celeron 867, работещ на 1,3 GHz тактова честота, съвместно с 2GB оперативна памет и 16GB SSD. Той осигурява приемлива производителност, достатъчна за работа в интернет и изпълнение на различни офис програми;

  • Samsung Series 7 Ultra 730U3E - ултрабукът е представител на серията Samsung 7 Series Ultra с метален корпус и 13,3 инчова IPS базирана матрица с Full HD резолюция. Благодарение на сребристия си монолитен корпус, той ще Ви очарова с приятния си и елегантен дизайн, вписващ се в интериора на всеки офис или домашно помещение. Неговата производителност се осигурява от процесор Intel Core i5-3337U, функциониращ на 1,80 GHz, съвместно с 6GB DDR3 оперативна памет.


Защо да предпочетем KvantService


Защото, въпреки, че лаптопите при нас са втора ръка, те са в абсолютно работещо състояние и се предлагат с гаранция на значително по-ниски цени. Имате две възможности за избор, а именно от модели с отлична външност и такива със следи от употреба, които са разделени съответно на категория А и В. Разбира се, вторите са по-евтини от първите, но пък и в двата случая получавате гаранция и отлична работа. Ако изпитвате колебания или допълнителни въпроси, свържете се с нас.