" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба ToshibaЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Като голяма мултинационална корпорация, Toshiba се отличава с широкото си портфолио от IT продукти, сред които са и достъпните, но не по-малко висококачествени от основните конкурентни, аналози. По-долу ще се спрем на положителните и отрицателни черти на фирмените ноутбуци и накратко ще опишем някои модели на бранда. Ще Ви запознаем с предимствата да купите от нас напълно функционираща система втора употреба и защо да ни се доверите.


Плюсове и минуси при лаптопите от Toshiba


Ноутбуците на японската компания винаги са се отличавали с повишена надеждност и производителност, почти сравнима с тази на настолните решения. Въпреки това, цялата продуктова гама от лаптопи на компанията е разделена на категории за по-добра ориентация спрямо техните възможности.


Така например, към днешна дата познаваме серии от рода на Portege. Продуктите от тази категория са с тегло около 1,3 до 2 кг и дебелина от 1,9 до 2,5 см. Въпреки компактните си размери, те са мощни и са предназначени за бизнесмените и професионалистите, чиято дейност е свързана с пътувания и комуникация. Satellite предложенията се характеризират с повишено ниво на комфорт при извършването на ежедневните Ви дейности и в същото време се отличават с достъпните си цени.


Кратко ревю на моделите от Toshiba  • Satellite Pro R50-B - моделът е втора ръка и е насочен предимно към собствениците на малък бизнес и фрийлансърите, които не се нуждаят от допълнителни възможности и услуги. Благодарение на компактните си размери и тегло, той е удобен за носене и не заема твърде много място в раницата;

  • Satellite C50-A - предназначен предимно за забавление, преносимият компютър е идеален за преглеждане на статусите Ви в социалните мрежи и извършване на някои други, характерни за домашното забавление, дейности, като гледане на филми и слушане на музика. Той е с приемливо време за автономна работа и достатъчно производителен хардуер, за да задоволи домашните потребности от мултимедийни забавления;

  • Satellite Pro A30-C - със своята лекота и гъвкавост, това мобилно устройство втора употреба ще Ви дари с прекрасен дисплей и продължителна работа в автономен режим. Неговият хардуер ще се справи с простите задачи, като възпроизвеждане на филми и видеоклипове, както и при слушане на любимата Ви музика. Осигурява напълно съвременен дизайн и монолитна конструкция;

  • Satellite Pro A40-C - принадлежейки към категорията корпоративни лаптопи, той е отлично решение за малкия бизнес и работещите на свободна практика, защото предоставя невероятна мобилност и надеждност при осъществяването на ежедневните задачи.


Защо да купя от KvantService


Описаните по-горе мобилни компютърни решения можете да ги купите от нас на още по-изгодни цени, защото са втора ръка и са преминали сервизна проверка. Така те гарантират перфектна функционалност, а също предпочитайки нас, Вие ще получите и гаранция за безпроблемна работа. За допълнителни въпроси или при колебания, не пропускайте да се свържете с консултантите ни.