" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Монитори втора употреба FujitsuLCD Монитори   HP LCD Монитори   Dell LCD Монитори   EIZO
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Размер
Тип матрица
Разделителна способност
Търсене по Статус


Статус Б Купи за 24,00 лв.
Статус Б Купи за 48,00 лв.
Статус А Купи за 55,00 лв.
Статус Б Купи за 60,00 лв.
Статус А Купи за 60,00 лв.
Статус А Купи за 72,00 лв.
Статус А Купи за 84,00 лв.
Статус А Купи за 90,00 лв.
Статус А Купи за 108,00 лв.
Статус Б Купи за 110,00 лв.
Статус А Купи за 180,00 лв.
Статус А Купи за 280,00 лв.
Статус А Купи за 310,00 лв.
Статус Б Купи за 170,00 лв.
Статус А Купи за 280,00 лв.

В рамките на настоящата си продуктова гама, компанията Fujitsu може да предложи доста атрактивни модели монитори за масовия потребител. Какви обаче са особеностите им и кое ги прави толкова предпочитани, ще разберем по-долу. Ще разгледаме също предимствата на KvantService и защо да изберете предлаганите от нас монитори втора ръка?


Защо да изберем мониторите на Fujitsu


Поради използваните в продуктите на японския производител последно поколение технологии и най-достъпните им цени в бранша. Това се дължи на отлично балансираната търговска политика на производителя, насочена към масовия потребител. Историята на компанията е достатъчно голяма за да знаем, че нейните предложения са достъпни на местния и международен пазар, а продуктите й са предпочитани сред най-широк кръг от хора.


Те се отличават с повишена дълготрайност, притежават невероятна външност и устойчива, монолитна сглобка на корпусите. Разбира се, както и при останалите конкуренти, цялата гама е категоризирана на бюджетни и премиум решения, така че да се покрие по-широк спектър от потребителски желания. Какво обаче е влиянието на компанията на технологичния пазар? Защо предлаганите от нас монитори втора употреба си заслужават? Нека разберем!


Каква е ролята на бранда при мониторите


Знаейки, че брандът е познат от отдавна на интересуващите се от новите технологии хора, наблюдаваме, че голяма част от тях купуват именно фирмените стоки, защото са се убедили в тяхната дълготрайност и надеждност. По този начин, с годините лоялните клиенти постоянно се увеличават и към момента гиганта може да се похвали с доста сериозна армия от почитатели. Така всъщност той се нарежда сред основните играчи не само в отрасъла на дисплеите, но и в останалите технологични пазарни сегменти.


Но кое привлича купувачите именно към брандовите монитори? Отлично балансираната стратегия за предлагане на качество, правопропорционално на стойността. На следващо място, доволните клиенти напълно се доверяват на харесвания от тях търговец и те му остават лоялни дългосрочно. Ето как всъщност ролята на Fujitsu с всяка изминала година става все по-значима.


Защо KvantService е отличната алтернатива


Предлагаме втора употреба технологични стоки на приемливи цени, но за да сме максимално коректни с клиентите си, ги разделихме на две групи:  • Група А: такива, чиято външност и функционалност са почти неразличими от тази на новия аналог, но са по-евтини. Предпочитани са от по-чувствителните към външния вид хора;

  • Група Б: те са с по-изразени белези от употреба, но пък са и значително по-евтини. Тяхната работоспособност отново е идеална и са за онези, които не се влияят от външния изглед.


Ето как, всеки може да притежава желаният от него монитор втора ръка за максимално малко пари и в същото време да продължи да се радва на предоставяните функционалности и възможности. В случай, че искате да зададете допълнителни въпроси или да направите безплатна консултация със специалист, ние сме насреща. Очакваме Ви!