ВХОД В ПРОФИЛ
Влез в профила си като използваш своя имейл адрес
СЪЗДАЙ НОВ ПРОФЛ
ВЛЕЗ В ПРОФИЛА
СЪДЪРЖАНИЕ НА КОЛИЧКАТА
Количката е празна.
Отстъпка:
0 лв.
0
Транспорт:
0 лв.
0
Крайна цена с ДДС:
0 лв.
0
ВИЖ КОЛИЧКАТА
ПОРЪЧАЙ
Използвай Google профила си

или

Използвай твоя Имейл и Парола
ВХОД
1113 София, България
бул. Цариградско шосе No125 бл. 26Б
email за връзка
sales@kvantservice.com
Пон - Пет: 10.00 - 18.00
Събота: 10.30 - 14.30
Вижте видео
"Как да ни намерите"

Как работим

Фирма КВАНТ СЕРВИЗ ООД е един от най-големият вносител и дистрибутор на техника втора употреба в България.

КВАНТ СЕРВИЗ ООД е директен вносител. Фирмата разполага с голям брой доставчици от Европа, САЩ и Канада, което й позволява да избира и внася само качествена маркова техника. Тази техника се складира в собствена складова база и след това внимателно се тества и описва.

КВАНТ СЕРВИЗ ООД има над 20-годишен опит в доставката, обработката и дистрибуцията на компютри, монитори, лаптопи сървърии принтери втора употреба. Фирмата работи с над 1000 компютърни фирми в България и чужбина и се стреми максимално бързо и качествено да решава проблемите на своите клиенти, като разполага с висококвалифициран, собствен сервиз. Всичко това й дава възможност да поддържа най-добрия баланс в България между цена, качество на техниката и качество на обслужване на клиентите.

КВАНТ СЕРВИЗ ООД също така, внася и дистрибутира нова ИТ техника, като залага на познатото високо качество на обслужване и световно доказани имена в бранша, като IBM, LENOVO, DELL, HP, FUJITSU и др.

КАК МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТЕХНИКА ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООД


 • От офиса на фирмата, която се намира на адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе № 125, бл. 26Б ( комплекс на БАН ). Тук се поддържа съответното количество от обявената за продажба техника. Има много голям избор от техника, която може да изберете, според вашите изисквания и възможности. Заплащането се извършва на място в брой, или с карта за електронно разплащане, след което получавате необходимите документи (гаранционна карта и документ за плащането) и избраната и заплатена от Вас стока.


 • Чрез сайта на фирмата – kvantservice.com. След като сте избрали съответния модел и количество от него, натиснете бутона „поръчай”. Вашата заявка се приема от служител на фирмата, обработва се, и техниката се подготвя за изпращане до посочения от Вас адрес с куриерска фирма. Имате възможност да получите поръчаната оналйн стока и от офиса на Квант Сервиз ООД.


 • По телефона – 070017887; 029712505; 029712445. Наш служител разговаря с Вас за избора на техника, начина на плащане и получаване на стоката.

Забележка:
КВАНТ СЕРВИЗ ООД не носи отговорност за повредена техника в резултат на транспортирането й с куриери. Моля, при получаване на стоката, проверявайте на място при куриера нейното състояние!
При поръчка на по-голямо количество техника изпращането по куриер е нецелесъобразно. КВАНТ СЕРВИЗ ООД има възможност да достави техниката със собствен транспорт, като условията за това се договарят допълнително със служител на фирмата.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НА СТОКАТА


 • В брой - когато закупувате техниката в офиса на фирмата / когато получавате техниката от куриерски фирми и заплащате транспорт и наложен платеж.


 • С кредитна или дебитна карта – онлайн или на място в офиса.

 • По банков път – в този случай избирате или поръчвате техника, и получавате фактура (оригинал-ако сте в офиса, или копие по факс/e-mail). След постъпване на сумата в банковата сметка на фирма КВАНТ СЕРВИЗ ООД, получавате техниката, която е била запазена в склада на фирмата, до момента, когато е заплатена от Ваша страна. Ако техниката трябва да се изпрати по куриер, то стойността на транспорта се заплаща от получателя. Факурата в оригинал ще получите заедно с пратката.

ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ


Когато техниката е в гаранционен срок, трябва да представите гаранционната карта в оригинал, или копие. Ако клиентът е съгласен, техниката може да се замени с еквивалентна друга. По този начин, обслужването е максимално бързо. В другия случай, техниката се оставя за ремонт. Издава се сервизна карта в два екземпляра, единият от които е за клиента. Отремонтираната техника се получава само срещу представяне на сервизната карта! Ремонтът на гаранционната техника е БЕЗПЛАТЕН, освен в случаите по вина на клиента, които са описани в гаранционната карта.
Когато техниката е извънгаранция, е желателно да представите гаранционната карта (в случай, че я пазите), с което удостоверявате, че техниката е закупена от КВАНТ СЕРВИЗ ООД. Това Ви дава ПРЕДИМСТВО в обслужването, пред техника, закупена от друга фирма. Издава се сервизна карта по горе описания начин, с която се получава отремонтираната техника.

С ПРЕДИМСТВО се обслужва техника закупена от КВАНТ СЕРВИЗ ООД.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ:


Стойността на транспорта на дефектна техника, изпратена по куриер се заплаща от клиента, независимо от статута й (гаранционна или извънгаранционна).
КВАНТ СЕРВИЗ ООД не отговаря за информацията, записана на различни носители (HDD, CD, DVD, FDD) и оставени заедно с техниката на клиента.
При ремонт на извънгаранционни лаптопи се заплаща такса за диагностика в размер на 30 лв. Това условие важи САМО ЗА ЛАПТОПИ, ЗАКУПЕНИ ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООД. За лаптопи закупени от други фирми, таксата за диагностика е 50 лв.
Условията по доставка и обслужване могат да бъдат променяни без предупреждение. Променените условия ще бъдат публикувани в сайта на фирмата www.kvantservice.com
Забравена парола
Моля, въведете имейл адрес и ще получите инструкции как да рестартирате паролата си
ОК
Изпрати запитване
ТАРИФА ЗА ТРАНСПОРТ С КУРИЕР
 • Лаптопи - Безплатна доставка за България
 • Компютри - 10лв доставка за България
 • WorkStations - 10лв доставка за България
 • Монитори - 10лв доставка за България
 • Сървъри - 10лв доставка за България
 • Компоненти - 10лв доставка за България
Посочените по-горе цени са с включен ДДС и са валидни само за територията на България.
При поръчка на повече от един продукт, клиента заплаща 5лв с ДДС за доставка на всеки следващ продукт.
Грешка
Грешен имейл или парола!
ОК
Продуктът е успешно добавен във вашата количка!
клас
втора употреба
ПРОДЪЛЖИ
КЪМ КОЛИЧКАTA