" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Сървъри втора употребаСървъри   HP Сървъри   Dell Сървъри   HDD Сървъри   Eaton
Търсене по Марка
Тип устройство
Процесор /CPU/
Твърд диск /HDD/
Шаси


Статус А Купи за 760,00 лв.
Статус А Купи за 30,00 лв.
Статус А Купи за 30,00 лв.
Статус А Купи за 65,00 лв.
Статус А Купи за 75,00 лв.
Статус А Купи за 120,00 лв.
Статус А Купи за 120,00 лв.
Статус А Купи за 130,00 лв.
Статус А Купи за 130,00 лв.
Статус А Купи за 150,00 лв.
Статус А Купи за 150,00 лв.
Статус А Купи за 180,00 лв.
Статус А Купи за 180,00 лв.
Статус А Купи за 190,00 лв.
Статус А Купи за 190,00 лв.
Статус А Купи за 280,00 лв.
Статус А Купи за 280,00 лв.
Статус А Купи за 280,00 лв.
Статус А Купи за 300,00 лв.
Статус А Купи за 450,00 лв.
Статус А Купи за 460,00 лв.
Независимо, че се изградиха много дейта центрове и много компании, български и чужди, предлагат облачни услуги, добрият стар сървър все още е сърцето на ИТ инфраструктура на всяка малка и средна компания. Дублирането на всички системи и високото ниво на надеждност внасят спокойствие и сигурност в боравенето с отговорна и конфиденциална информация.

ПРЕДИМСТВА НА СЪРВЪРИТЕ ВТОРА УПОТРЕБА
  • Цена – в сравнение с новите устройства цената е потресаващо по-ниска.

  • Изключителна надеждност – такива специализирани устройства се произвеждат единствено и само от 4-те най големи производители: Dell, HP, IBM и Fujitsu. Тези машини са проектирани да работят в режим 24/7 безотказно. Няма компромиси.

  • Дублиране на информацията: Във всяко окомплектовано устройство има наличен RAID контролер. Той позволява дисковете да се включат в различни конфигурации, осигуряващи максимална надеждност на съхраняваната информация.

  • Дублиране на системите - Всяка една машина има дублирано захранване и вентилатори. Дори и някое да дефектира, другото продължава да поддържа системата в работен режим, до смяна на дефектното.

  • Ъпгрейдабъл – Изключително голяма възможност за ъпгрейди и и конфигуриране
КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА
  • Гледайте за наличност на всички захранвания и вентилатори вътре. Липсата на второ захранване автоматично увеличава риска за цялата система. Ако няма вентилатори означава, че системата няма да се охлажда адекватно, което също увеличава риска за машината.

  • Това са сравнително скъпи устройства. Хубаво е да си изясните за какво най-вече ще го използвате. Тогава ще знаете и точно какво търсите като параметри: процесор, памет, дискове и т.н. При добро задание е напълно възможно да се спестят маса пари.

  • Поинтересувайте се каква реална поддръжка, гаранционна и извънгаранционна, Ви предлага продавачът. Често се обещава много, но малка част от обещаното се изпълнява. Бъдете сигурни, че обещаната поддръжката ще Ви бъде наистина осигурена. Това е част от стойността на покупката.

  • Сървърите могат да са с 3,5 и 2,5 инчови сториджи. Според вашето задание можете да оптимизирате покупката си максимално.

  • Вижте дали е включен RAID контролер. Според обема на дисковете, които желаете да сложите, поинтересувайте се дали ги поддържа RAID контролерът.


ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООДНие сме един от малкото истински вносители на пазара. Разполагаме с голямо разнообразие от сървъри на склад. Имаме и голяма база от компоненти, налични на склад. Това ни позволява да предложим правилната конфигурация за почти всяко изискване.

Предлагаме най-добрите оферти и най-професионалното обслужване в България. Имаме дългогодишен опит в предлагането и обслужването на техника втора употреба. Нашите консултанти са професионалисти, запознати перфектно с възможностите и особеностите на предлаганите модели.

Разполагаме с най-добрия сервиз в България, а на наше разположение е огромна база резервни части, позволяваща ни да осигурим най-добрата поддръжка. С помощта на куриерските фирми, нашите пратки стигат до всяка точка на България за 1 работен ден.*

* Има населени места, които се обслужват веднъж или два пъти седмично от куриерските служби. Доставката от 1 работен ден НЕ Е в сила за тези населени места.


Филтър