" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употребаЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Лаптопът е изключително полезно устройство и нуждата от него се увеличава. Може да замени работния компютър в офиса или пък да се вземе за второ PC вкъщи. Това е възможно, защото той осигурява сравнително голям екран при малко тегло. Освен в офиса и вкъщи, размерът позволява спокойно да го сложите в куфара или раницата и да бъде с вас постоянно и навсякъде.

ПРЕДИМСТВА НА ЛАПТОПИТЕ ВТОРА УПОТРЕБАПо-голям екран (в сравнение с телефона) – минимум 12,5 инча, като типичният размер на LCD екрана е 14 или 15 инча.

Малко тегло – най-често е около и под 2 кг. Изключение правят някои по-специализирани работни модели.

Издръжливи батерии – С развитието на технологиите, времето за автономна им работа драстично се увеличи. Това позволява много по-голяма мобилна независимост на потребителите.

Надеждност – Устройствата втора употреба са доста по-надеждни от новите такива, които са в ниския ценови диапазон. Това е така, защото предлаганите устройства втора употреба са предимно в бизнес класа или са мобилни работни станции. А тези машини са произведени без компромиси в качеството и надеждността.

Цена – Няма база за срванение - качествен и мощен модел втора употреба струва значително по-малко дори от най-евтиният нов такъв.

Бързодействие и мощност – Широкият спектър на предлагани спецификации позволява да намерите подходящият преносим компютър за всякакви нужди и приложения. От минимални параметри до супер мощни мобилни работни станции.


КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА НА PC ВТОРА РЪКА
Винаги гледайте състоянието на корпуса, екрана и клавиатурата. Макар да има много начини да се прикрият следи от употреба, то ако има притеснителни дефекти, те няма как да се скрият.

Хубаво е да си изясните за какво най-вече ще го използвате. Тогава ще знаете и точно какво търсите като параметри: процесор, памет, екран и т.н.

Поинтересувайте се каква реална поддръжка, гаранционна и извънгаранционна, Ви предлага продавачът. Често се обещава много, но малка част от обещаното се изпълнява. Бъдете сигурни, че обещаната поддръжката ще Ви бъде наистина осигурена. Това е част от стойността на покупката.

Поинтересувайте се да закупите от надеждни фирми. Най-добрият критерий за това е времето. Само фирми с отговорно отношение към клиента могат да оцелеят дълго време на пазара.

Сравнявайте цените, но е добре да имате предвид: качествен лаптоп, евтин такъв, качествена поддръжка: можете да имате само две от тези три неща.


ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООДНие сме един от малкото истински вносители на пазара. Всяко едно устройство, стигащо от нас до потребителя, е минало през нашите ръце и ние сме напълно наясно с неговото състояние, както и с особеностите на модела. При нас има огромно разнообразие от модели и марки и всички те са налични на склад.

Предлагаме най-добрите оферти и най-професионалното обслужване в България. Имаме над 20-годишен опит при работа с техника втора употреба. Нашите консултанти са професионалисти, запознати перфектно с възможностите и особеностите на предлаганите модели. Можете да им се доверите.

Разполагаме с най-добрия сервиз в България, а на наше разположение е огромна база резервни части, позволяваща ни да осигурим най-добрата поддръжка. С помощта на куриерските фирми, нашите пратки стигат БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България за 1 работен ден.*

* Има населени места, които се обслужват веднъж или два пъти седмично от куриерските служби. Доставката от 1 работен ден НЕ Е в сила за тези населени места.
Филтър