" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Работни станции втора употребаWorkStations   HP WorkStations   Dell WorkStations   Lenovo
Търсене по Марка
Процесор /CPU/
RAM памет
Видео карта


Статус А Купи за 220,00 лв.
Статус А Купи за 240,00 лв.
Статус А Купи за 740,00 лв.

Избор на качествена работна станцияСъвременните работни станции - това е професионална компютърна техника, която е комплект от програмни средства, чрез които може да се решат определен вид задачи. Такова устройство има силата да се справи с мултимедийни данни, да направи научно-технически изчисления, както и да пусне приложения в полеви условия. Главното отличаване с компютъра е:


  • Висока скорост за обработка на данни;

  • Голям обем оперативна памет;

  • Високопроизводителен контролер на връзката;

  • Професионална графична система и др.На какво да обърнем внимание при избора


При покупката трябва да обърнем внимание на няколко важни параметъра. Първо - операционната система, която трябва да се избере според задачите, за които ще се използва електрониката в бъдеще. Съществуват универсални модели, където в списъка с операционни системи има всичко необходимо за работата на приложенията.

Обем и вид на вътрешната памет. При избора на оборудването е нужно не просто да изберем диск с максимално много памет, но и да е такъв тип, който гарантира бърз обмен на данни. При интензивно натоварване, е най-добре да изберете такъв с няколко диска с по-малък обем.

Надеждна видеокарта - това е задължително изискване към съвременните работни станции. Моделирането на графики, инженерни пресмятания, обработка на видео и други подобни операции е невъзможно да се изпълнят без мощна видеокарта. Често е нужна работа с няколко монитора, затова видеокартата трябва лесно да се справя с такива операции.

Работната станция е способна да се справи с широк спектър от различни задачи. Единственият недостатък е - високата цена. Но винаги можете да спестите при покупката, като поръчате такава втора употреба.

Къде можете да намерите надеждна работна станция?


При нас можете да намерите добра станция втора употреба. Ние гарантираме висока мощност на устройството и стабилна работа дълго време. При нас винаги можете да решите поставените задачи на професионално ниво.
Филтър