" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употребаКомпютри   Dell Компютри   Fujitsu Компютри   HP Compaq Компютри   ASUS Компютри   NONAME Компютри   Lenovo Компютри   Apple Компютри   Stone
Търсене по Марка
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Статус А Купи за 120,00 лв.
Статус А Купи за 140,00 лв.
Статус А Купи за 150,00 лв.
Компютърът е базовото устройство, на което се върши 90% от офисната работа. Офиси, магазини, складове, заведения - това са актуалните места, където PC-то е незаменимо. Като домашно устройство, той отстъпи място на лаптопа, главно поради размерите и теглото си, но когато се налага, освен стандартните дейности като интернет, филми и музика, да се пусне и някоя по-сериозна игра или приложение, той отново е избор № 1

ПРЕДИМСТВА НА КОМПЮТРИТЕ ВТОРА УПОТРЕБАВисокото качество на най-големите световни брандове – тъй като PC-тата идват най-често от офиси на големи европейски компании, то в 99% са Dell, HP и Lenovo. Качеството на тези устройства могат да бъдат достигнати единствено от най-качествени и скъпи асемблирани машини.

Бързодействие и мощност – Широкият спектър на предлагани спецификации позволява да намерите подходящият компютър за всякакви нужди и приложения. От минимални параметри до супер мощни desktop работни станции.

Цена: Няма база за сравнение. Изключително ниски, недостижими дори за възможно най-евтините асемблирани машини.

Преференциална поддръжка от Microsoft: Майкрософт е инициатор на специални програми, свързани с ИТ устройствата втора употреба. Тези програми Ви позволяват, да закупите с употребяван ИТ устройства с лицензиран Windows 10 на изключително преференциална цена.


КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА НА PC ВТОРА УПОТРЕБАРазгледайте корпуса да няма следи от груби интервенции: удар, падане и т.н. Наличието на драскотини по корпуса е нещо нормално. Все пак са втора ръка.

Огледайте да няма наличие на издути кондензатори по платката. Дори и при внимателен оглед от страна на сервизните техници, е възможно да се пропусне.

Изяснете за какво точно Ви е необходимо търсеното PC. Това е гаранция, че ще закупите оптималната конфигурация, на максимално добра стойност.

Поинтересувайте се каква поддръжка Ви осигурява продавачът / гаранционна и извънгаранционна /. Независимо от сумата, често се оказва, че е по-важно да се закупи от надеждна фирма, осигуряваща качествен съпорт.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООДКвант Сервиз ООД е най-големият вносител на употребявани компютри, лаптопи и монитори в България. Осигуряваме ексклузивни условия за закупуване на лицензирана операционна система на преференциални цени.

Разполагаме с над 20 годишен опит в продажба и поддръжка на употребявана компютърна техника, с квалифицирани консултанти и най-добрият сервиз за поддръжка на техника втора ръка.

Нашите пратки достигат всеки адрес в България в рамките на един работен ден.*

*Някои населени места в България не се обслужват всеки ден от куриерските служби. За тези населени места доставката отнема повече време.

Филтър