" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употребаКомпютри   Dell Компютри   Fujitsu Компютри   HP Compaq Компютри   Lenovo
Търсене по Марка
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Компютърът е базовото устройство, на което се върши 90% от офисната работа. Офиси, магазини, складове, заведения - това са актуалните места, където PC-то е незаменимо. Като домашно устройство, той отстъпи място на лаптопа, главно поради размерите и теглото си, но когато се налага, освен стандартните дейности като интернет, филми и музика, да се пусне и някоя по-сериозна игра или приложение, той отново е избор № 1

ПРЕДИМСТВА НА КОМПЮТРИТЕ ВТОРА УПОТРЕБАВисокото качество на най-големите световни брандове – тъй като PC-тата идват най-често от офиси на големи европейски компании, то в 99% са Dell, HP и Lenovo. Качеството на тези устройства могат да бъдат достигнати единствено от най-качествени и скъпи асемблирани машини.

Бързодействие и мощност – Широкият спектър на предлагани спецификации позволява да намерите подходящият компютър за всякакви нужди и приложения. От минимални параметри до супер мощни desktop работни станции.

Цена: Няма база за сравнение. Изключително ниски, недостижими дори за възможно най-евтините асемблирани машини.

Преференциална поддръжка от Microsoft: Майкрософт е инициатор на специални програми, свързани с ИТ устройствата втора употреба. Тези програми Ви позволяват, да закупите с употребяван ИТ устройства с лицензиран Windows 10 на изключително преференциална цена.


КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА НА PC ВТОРА УПОТРЕБАРазгледайте корпуса да няма следи от груби интервенции: удар, падане и т.н. Наличието на драскотини по корпуса е нещо нормално. Все пак са втора ръка.

Огледайте да няма наличие на издути кондензатори по платката. Дори и при внимателен оглед от страна на сервизните техници, е възможно да се пропусне.

Изяснете за какво точно Ви е необходимо търсеното PC. Това е гаранция, че ще закупите оптималната конфигурация, на максимално добра стойност.

Поинтересувайте се каква поддръжка Ви осигурява продавачът / гаранционна и извънгаранционна /. Независимо от сумата, често се оказва, че е по-важно да се закупи от надеждна фирма, осигуряваща качествен съпорт.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КВАНТ СЕРВИЗ ООДКвант Сервиз ООД е най-големият вносител на употребявани компютри, лаптопи и монитори в България. Осигуряваме ексклузивни условия за закупуване на лицензирана операционна система на преференциални цени.

Разполагаме с над 20 годишен опит в продажба и поддръжка на употребявана компютърна техника, с квалифицирани консултанти и най-добрият сервиз за поддръжка на техника втора ръка.

Нашите пратки достигат всеки адрес в България в рамките на един работен ден.*

*Някои населени места в България не се обслужват всеки ден от куриерските служби. За тези населени места доставката отнема повече време.

Филтър