" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употреба DellКомпютри   Dell
Компютри   Acer Компютри   Fujitsu Компютри   HP Compaq Компютри   NONAME Компютри   Lenovo Компютри   RM Компютри   Stone
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Американската компания Dell е известна от десетки години у нас и предлага разширен асортимент от настолни и мобилни компютри, подходящи както за корпоративните, така и за обикновените потребители. Едни са предназначени за домашно забавление, а други за работни офис модели, но какви са отличителните черти на всички тях и кои са популярните серии ще се опитаме да разберем сега.


Плюсове и минуси при компютри от Dell


Дел Компютърс предоставя домашни и офис компютърни решения с голям избор от възможни конфигурации, предназначени за хора с всякакви професии и възрасти. Сред тях попадат работните или геймърски и мултимедийни предложения. Те се отличават с невероятна ергономичност, качество на сглобката и дизайн, както и достъпна производителност за извършването на всевъзможни служебни и домашни задачи.


Серията OptiPlex например се отличава с разнообразие от впечатляващи устройства, предлагащи се в различни форм-фактори, за да отговорят максимално добре на отделните нужди на потребителите. Също, 98% от всички настолни OptiPlex решения през първата година не дават никакви дефекти по време на тяхната експлоатация, а големият асортимент от аксесоари, ще Ви помогне да използвате пълноценно новата си Desktop компютърна конфигурация.


Популярни модели от Dell  • OptiPlex Series 3000 - осигуряват необходимото ниво на мощност, удобство и сигурност в компактен корпус, което Ви позволява по-бързо да решавате бизнес проблемите си;

  • OptiPlex Series 5000 - предоставя настолни компютри с Tower корпуси, позволяващи определена потребителска персонализация. Сред тях дори се срещат компактни форм-фактори и оптимален производителен хардуер за различни бизнес-задачи;

  • OptiPlex Series 7000 - отличаващи се с повишена сигурност и защита, тези системи, въпреки компактността си, демонстрират повишена и безкомпромисна мощ. Срещаните към момента форм-фактори на Tower корпусите са Small и Micro за достатъчна компактност, без да заемат много място на бюрото.


Сред предложенията в продуктовата гама на онлайн магазина kvantservice.com ще попаднете на:  • OptiPlex 7010 - насочен към корпоративните клиенти, желаещи надеждна и достатъчно компактна машина за своите ежедневни нужди, този модел напълно ще удовлетвори подобни желания. В същото време, дизайнът му е невероятно адаптивен, така че той ще се впише във всяка корпоративна среда и ще предостави необходимото бързодействие, благодарение на мощния си процесор;

  • Optiplex 990 - в търсене ли сте на висока производителност, която да се справя със сложни обработки и изчислителни дейности, дори и в режим на многозадачност? Е, спрете да търсите, защото вече намерихте подходящата машина за Вас. Този десктоп ще покрие всичките Ви изисквания за елегантна външност и неизчерпаема мощ, благодарение на Intel Core i5-2500 процесор, работещ на 3,30 GHz тактова честота и 4GB DDR3 оперативна памет.


Защо изборът от KvantService си заслужава


Защото освен голямото разнообразие от конфигурации и дизайни, при нас цените са много по-ниски от тези на новите аналози. Въпреки, че са втора ръка, наличните при нас компютърни системи от клас А са почти неразличими от новите си копия, но пък струват значително по-малко. Ако обаче външността за Вас не е от значение, то погледнете към клас Б предложенията. Те са със забележими следи от употреба, но пък струват доста по-евтино.


Който и от вариантите да изберете, със сигурност той ще е работоспособен, защото всеки от тях е преминал предварителен тест, а също се предлага и с гаранция, така че доверете ни се. Очакваме Ви!