" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употреба FujitsuКомпютри   Dell
Компютри   Fujitsu
Компютри   HP Compaq Компютри   ASUS Компютри   NONAME Компютри   Lenovo Компютри   Apple Компютри   Stone
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Пазара на настолните компютри към момента е доста наситен и в него участват множество различни брандове, но утвърдените в отрасъла са няколко и един от тях е японската компания Fujitsu. На какво се дължи популярността на нейните компютърни предложения и кои са предпочитаните модели втора употреба, ще научим в днешния ни материал.


Плюсове и минуси при компютри от Fujitsu


Продуктовата гама на разработчика е значително разширена и предоставя на лоялните си клиенти, както решения за извършване на ежедневни служебни задачи, така и за домашно ползване. Настолните предложения на компанията подлежат винаги на допълнително надграждане и възможности за разширение, но разбира се до определена степен. Те отлично се справят със съвременните офис и корпоративни приложения и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание.


Отличителна черта на продуктите на японския разработчик е тяхната надеждност в работата, качество на конструкцията и дълготрайност. Това със сигурност се отнася и за системите Esprimo, някои от които ще Ви представим по-долу в материала. С оглед на желанието на компанията за максимално опазване на околната среда, тя е насочила усилията си към създаване на екологични системи с минимална консумация на електроенергия.


Популярни модели от Fujitsu  • Esprimo Q510: въпреки миниатюрния си и елегантен корпус, подходящ за всеки настоящ офис, този компютър втора ръка съчетава в себе си мощта на съвременния хардуер, ниската консумация на електроенергия и отсъствието на шум. Той Ви предоставя така необходимите портове, като HDMI и USB 2.0 за обмен на данни чрез външни флаш-носители;

  • Esprimo Q900: във вътрешността на красивия и елегантен корпус се крие отлична производителност, благодарение на Intel Core i3 или i5 процесора и Intel vPro технологията, осигуряваща повишена надеждност в изчислителните процеси. На интерфейсния панел откриете два USB 3.0 конектора за бърза връзка с външни флаш-носители;

  • Esprimo P700: за изпълнение на взискателни бизнес-приложения, въпросният модел би бил много полезен, защото той притежава значителни възможности за разширение и надграждане;

  • Esprimo P720: идеален за изпълнение на ежедневните и по-взискателни офис-приложения. Тази оптимална конфигурация втора ръка е базирана на Intel Core i5 процесор и 8GB RAM. Съвременната му дънна платка обаче позволява допълнителни разширения и надграждания, благодарение на свободните си слотове за това.


Защо точно от KvantService?


Защото ние предлагаме напълно работещи и 100% проверени компютърни решения втора употреба на отлични цени. Ако външният вид е от значение за Вас, ние имаме специални предложения от клас А, предлагащи се почти без следи от ползване по корпуса. Ако обаче външността не е от значение за Вас, то продуктите от клас Б са идеални за Вас, защото са по-евтини и са с видими следи от употреба. Който и от двата варианта обаче да изберете, получавате напълно функционално решение.


Всичко изложено в сайта е предварително проверено и тествано от нашите експерти, а там където са открити неизправности, те са отстранени, за да получите напълно работеща машина. Всяка покупка от нас е защитена чрез гаранция, така че да се чувствате спокойни при употребата. При нужда от съдействие, задължително се свържете с наш сътрудник. Очакваме Ви!