" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри втора употреба LenovoКомпютри   Dell Компютри   Fujitsu Компютри   HP Compaq Компютри   ASUS Компютри   NONAME
Компютри   Lenovo
Компютри   Apple Компютри   Stone
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Тип CPU
RAM памет
Тип кутия
SSD/HDD


Марката Lenovo отдавна е позната на потребителите, както с нейните достъпни, но висококачествени смартфони, така и с настолните компютри, за особеностите на които ще поговорим по-долу. Ще опишем накратко и някои от предлаганите в KvantService решения втора употреба и ще Ви дадем основателни причини да изберете нас пред конкурентите ни.


Плюсове и минуси при компютри от Lenovo


Това са съвременни и изключително достъпни устройства, за по-голямо улеснение на клиентите, разделени на отделни категории от корпоративен клас и високопроизводителни предложения. Те са в състояние да задоволят дори и най-взискателните потребители, както в домашните им забавления, така и в корпоративните среди, при изпълнение на служебните бизнес-задачи.


Популярността на продуктите на китайската компания се дължи на отличното съотношение цена-качество на всички нейни настоящи компютърни решения. В продуктовата гама, потребителите ще открият както достъпни и евтини решения за ежедневно забавление, така и по-скъпи и високопроизводителни геймърски системи. Но какво можем да Ви предложим ние?


Популярни модели от Lenovo  • ThinkCentre M72e: въпреки компактните си размери и изключително елегантен корпус, този компютър втора ръка се отличава със зашеметяваща производителност за решаване на всекидневните офис-дейности. Тя предоставя нужното количество различни портове за комуникация с външна периферия и четец на оптични носители на информация;

  • ThinkCentre M53 Tiny: благодарение на Tiny форм-фактора си, миниатюрната система на Леново се побира дори и в най-компактното пространство на работния Ви плот, а VESA монтажната система ще позволи нейното окачване дори и на стената. В същото време, за работните Ви ежедневни задачи, Вие получавате достатъчна мощ за да работите пълноценно;

  • ThinkCentre M73: отново с вертикално позициониране върху работната област, той заема минимално място и изглежда отлично на фона на съвременните подобни аналози. В същото време, с Intel Core i3 процесора в основата си, този компютър втора ръка е в състояние да Ви предостави широк спектър от възможности за изпълнение на ежедневните Ви задачи и бизнес-операции;

  • ThinkCentre M91p: благодарение на вертикалния си елегантен дизайн, отдалеч си личи, че това е решение, предназначено за работа в офис среда и за изпълнение на подобни дейности. Той се отличава с възможностите си за надграждане на хардуерната конфигурация, а благодарение на съвременния си Intel Core i7 многоядрен процесор, ще се справи с всяка бизнес дейност в офиса.


Какви са особеностите на KvantService?


Особеното на компанията ни е, че предоставяме на клиентите си вариант за гъвкав избор на състоянието на предлаганите продукти. Всеки от тях е втора употреба, но разделяйки ги на два класа А и Б, Вие имате възможност да изберете дали покупката Ви да е без особено видими следи от употреба, характерни за клас А или да е с по-видими следи от група Б, но пък на по-евтина цена.


Който и от вариантите обаче да изберете, Вие гарантирано получавате 100% работоспособност, защото всички те са тествани от експертите ни, а също се предлагат и с гаранция. В случай обаче, че искате да отправите конкретно запитване, свържете се с операторите ни и те ще Ви отговорят. Очакваме Ви!