" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Монитори втора употреба DellLCD Монитори   HP
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Размер
Тип матрица
Разделителна способност
Търсене по Статус


Статус Б Купи за 60,00 лв.
Статус А Купи за 108,00 лв.
Статус Б Купи за 110,00 лв.
Статус А Купи за 190,00 лв.
Статус А Купи за 230,00 лв.
Статус А Купи за 320,00 лв.
Статус А Купи за 230,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.

Като един от лидерите в производството на компютърно оборудване и LCD монитори, Dell предлага високотехнологични решения на достъпни цени. Компанията се е доказала, като един от най-добрите в бранша разработчици на иновативни продукти, както за бизнеса, така и за масовия потребител. Какви обаче са особеностите им и ролята на разработчика в бранша? Какви монитори втора употреба ще откриете в KvantService, ще разберем в следващите редове.


Защо да изберем мониторите на Dell


Защото разработчикът оперира от дълги години на пазара и многократно е доказал способността си да създава отлични и в същото време достъпни решения. Поради присъствието си на международния пазар, брандът има цяла армия от верни фенове, използващи редовно фирмените изделия. Портфолиото е значително разширено и то покрива както взискателните желания на потребителите, така и не толкова придирчивите към качеството на картината клиенти.


Без значение дали сте любител на игрите, домашните забавления или офис-дейностите, в подходящата продуктова категория, Дел ще Ви предложи невероятно достъпни алтернативи. А ако искате да закупите подобни решения втора ръка, прочетете статията докрай.


Каква е ролята на бранда при мониторите


Той предлага алтернативи с отлично съотношение между стойност и качество, а отделната им категоризация позволява на клиента по-добре да се ориентира в голямото многообразие. Компанията е участник на пазара в бюджетните сегменти за непридирчивите потребители и в премиум категорията за геймърите и експертите в компютърната обработка.


Участвайки в повечето пазарни отраслови сегменти, производителя успява да поставя ценови бариери с нисък праг. Така той хем е харесван, хем продава продукцията си, поради широкия си мащаб на пазарно влияние.


Защо да изберем KvantService?


Защото предоставяме 100% работещи втора ръка решения. За да имат възможност за избор клиентите ни, ние ги отделяме в две отделни групи:  • Група А: с почти незабележими следи от ползване и приличащи повече на нови, отколкото на втора употреба;

  • Група Б: с по-видими белези от ползване, но и с по-ниски цени, те са предназначени за хората, които не обръщат особено внимание на външността и предпочитат да направят възможно най-евтината покупка.


Което и от двете да изберете, със сигурност получавате напълно функциониращ екран, с всички заложени от производителя възможности и екстри. Ако искате да питате нещо свързано с предлаганите стоки, задължително се свържете с консултантите ни по един от предложените в сайта начини. През работни дни сме на линия и ще Ви обърнем индивидуално внимание.