" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Монитори втора употреба DellLCD Монитори   HP
LCD Монитори   Dell
LCD Монитори   LG LCD Монитори   EIZO
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Размер
Тип матрица
Разделителна способност
Търсене по Статус


Статус А Купи за 120,00 лв.
Статус А Купи за 290,00 лв.

Като един от лидерите в производството на компютърно оборудване и LCD монитори, Dell предлага високотехнологични решения на достъпни цени. Компанията се е доказала, като един от най-добрите в бранша разработчици на иновативни продукти, както за бизнеса, така и за масовия потребител. Какви обаче са особеностите им и ролята на разработчика в бранша? Какви монитори втора употреба ще откриете в KvantService, ще разберем в следващите редове.


Защо да изберем мониторите на Dell


Защото разработчикът оперира от дълги години на пазара и многократно е доказал способността си да създава отлични и в същото време достъпни решения. Поради присъствието си на международния пазар, брандът има цяла армия от верни фенове, използващи редовно фирмените изделия. Портфолиото е значително разширено и то покрива както взискателните желания на потребителите, така и не толкова придирчивите към качеството на картината клиенти.


Без значение дали сте любител на игрите, домашните забавления или офис-дейностите, в подходящата продуктова категория, Дел ще Ви предложи невероятно достъпни алтернативи. А ако искате да закупите подобни решения втора ръка, прочетете статията докрай.


Каква е ролята на бранда при мониторите


Той предлага алтернативи с отлично съотношение между стойност и качество, а отделната им категоризация позволява на клиента по-добре да се ориентира в голямото многообразие. Компанията е участник на пазара в бюджетните сегменти за непридирчивите потребители и в премиум категорията за геймърите и експертите в компютърната обработка.


Участвайки в повечето пазарни отраслови сегменти, производителя успява да поставя ценови бариери с нисък праг. Така той хем е харесван, хем продава продукцията си, поради широкия си мащаб на пазарно влияние.


Защо да изберем KvantService?


Защото предоставяме 100% работещи втора ръка решения. За да имат възможност за избор клиентите ни, ние ги отделяме в две отделни групи:  • Група А: с почти незабележими следи от ползване и приличащи повече на нови, отколкото на втора употреба;

  • Група Б: с по-видими белези от ползване, но и с по-ниски цени, те са предназначени за хората, които не обръщат особено внимание на външността и предпочитат да направят възможно най-евтината покупка.


Което и от двете да изберете, със сигурност получавате напълно функциониращ екран, с всички заложени от производителя възможности и екстри. Ако искате да питате нещо свързано с предлаганите стоки, задължително се свържете с консултантите ни по един от предложените в сайта начини. През работни дни сме на линия и ще Ви обърнем индивидуално внимание.