" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Монитори втора употреба EIZOLCD Монитори   HP LCD Монитори   Dell LCD Монитори   LG
LCD Монитори   EIZO
LCD Монитори   Lenovo
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Размер
Тип матрица
Разделителна способност
Търсене по Статус


Статус А Купи за 280,00 лв.
Статус А Купи за 300,00 лв.

Макар и не толкова познат у нас, китайският бранд EIZO е дългогодишен производител на компютърни дисплеи със седалище в Япония, Китай и САЩ. Оперира в над 70 страни по целия свят и се е доказал като производител на високотехнологични решения. Какво го отличава от конкурентите му и за неговото влияние на отрасловия пазар? Защо да си купим монитор втора ръка и какви са предимствата на KvantService, ще разберем по-долу.


Защо да изберем мониторите на EIZO


С оглед на това, че мотото на разработчика е да произвежда толкова добри LCD монитори, колкото технологиите го позволяват, можем да стигнем до заключението, че неговите продукти са наистина висококачествени. А за да гарантира това, компанията е създала собствени фабрики с производствени мощности, така че да реализира идеите си по собствени концепции и стандарти. Ето как тя създава индивидуални десплейни решения, с което се отличава и от конкуренцията.


Също, изделията на EIZO са с грижа за природата и компанията за целта е приела специален шведски стандарт за излъчване на ниско ниво на радиация от нейните продукти. За да се възползвате от мониторите на EIZO, разгледайте по-долу нашите решения втора употреба.


Каква е ролята на бранда при мониторите


Имайки предвид мотото на разработчика, към днешна дата, той е сред лидерите в отрасъла на високотехнологичните дисплей решения, които са насочени предимно към професионалистите. Нейната цел е да е водещ разработчик в горния ценови сегмент, предоставяйки последно поколение технологични разработки в областта.


Това обаче са монитори, насочени към хората, чиято работа изисква изобразяване на възможно най-висококачествената картина, с максимална детайлизация и цветопредаване. Такива са например фотографите и като цяло редакторите на аудио-визуално съдържание. Разбира се, в цялостната гама на компанията се намират и стоки от по-ниския ценови сегмент.


Защо KvantService е правилният избор


Защото предлаганите от нас продукти са втора ръка, но са предварително тествани за работоспособност. Ние разделяме предпочитанията на клиентите ни на две, а именно:  • първите желаят покупката им да има близка до новия аналог външност и същата функционалност. Те трябва да направят своя избор на стоки от група А. Те са малко по-скъпи;

  • вторите пък не са претенциозни към външния вид, а тях ги интересува само оперативната функционалност на покупката им да е отлична. Те тогава следва да се насочат към Група Б. Те са значително по-евтини.


Разбира се, за всеки монитор втора употреба, ние поддържаме в магазина ни гаранционно обслужване, така че предпочитайки нас, можете да сте напълно уверени в работоспособността на предложенията ни.