" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Монитори втора употреба EIZOLCD Монитори   HP
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Размер
Тип матрица
Разделителна способност
Търсене по Статус


Статус Б Купи за 60,00 лв.
Статус А Купи за 108,00 лв.
Статус Б Купи за 110,00 лв.
Статус А Купи за 190,00 лв.
Статус А Купи за 320,00 лв.
Статус А Купи за 230,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.
Статус А Купи за 640,00 лв.

Макар и не толкова познат у нас, китайският бранд EIZO е дългогодишен производител на компютърни дисплеи със седалище в Япония, Китай и САЩ. Оперира в над 70 страни по целия свят и се е доказал като производител на високотехнологични решения. Какво го отличава от конкурентите му и за неговото влияние на отрасловия пазар? Защо да си купим монитор втора ръка и какви са предимствата на KvantService, ще разберем по-долу.


Защо да изберем мониторите на EIZO


С оглед на това, че мотото на разработчика е да произвежда толкова добри LCD монитори, колкото технологиите го позволяват, можем да стигнем до заключението, че неговите продукти са наистина висококачествени. А за да гарантира това, компанията е създала собствени фабрики с производствени мощности, така че да реализира идеите си по собствени концепции и стандарти. Ето как тя създава индивидуални десплейни решения, с което се отличава и от конкуренцията.


Също, изделията на EIZO са с грижа за природата и компанията за целта е приела специален шведски стандарт за излъчване на ниско ниво на радиация от нейните продукти. За да се възползвате от мониторите на EIZO, разгледайте по-долу нашите решения втора употреба.


Каква е ролята на бранда при мониторите


Имайки предвид мотото на разработчика, към днешна дата, той е сред лидерите в отрасъла на високотехнологичните дисплей решения, които са насочени предимно към професионалистите. Нейната цел е да е водещ разработчик в горния ценови сегмент, предоставяйки последно поколение технологични разработки в областта.


Това обаче са монитори, насочени към хората, чиято работа изисква изобразяване на възможно най-висококачествената картина, с максимална детайлизация и цветопредаване. Такива са например фотографите и като цяло редакторите на аудио-визуално съдържание. Разбира се, в цялостната гама на компанията се намират и стоки от по-ниския ценови сегмент.


Защо KvantService е правилният избор


Защото предлаганите от нас продукти са втора ръка, но са предварително тествани за работоспособност. Ние разделяме предпочитанията на клиентите ни на две, а именно:  • първите желаят покупката им да има близка до новия аналог външност и същата функционалност. Те трябва да направят своя избор на стоки от група А. Те са малко по-скъпи;

  • вторите пък не са претенциозни към външния вид, а тях ги интересува само оперативната функционалност на покупката им да е отлична. Те тогава следва да се насочат към Група Б. Те са значително по-евтини.


Разбира се, за всеки монитор втора употреба, ние поддържаме в магазина ни гаранционно обслужване, така че предпочитайки нас, можете да сте напълно уверени в работоспособността на предложенията ни.