" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Работни станции втора употреба FujitsuWorkStations   HP WorkStations   Dell WorkStations   Lenovo
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
RAM памет
Видео карта


Статус А Купи за 340,00 лв.
Статус А Купи за 360,00 лв.
Статус А Купи за 410,00 лв.
Статус А Купи за 430,00 лв.
Статус А Купи за 490,00 лв.

За извършването на дейности, като видеообработка, графични дизайнерски проекти и материали за виртуална реалност, се изисква висока изчислителна ефективност и мощен хардуер, които мобилните и десктоп компютри не могат да осигурят. На помощ при подобни случаи идват работните станции от серията Fujitsu Celsius, които са оборудвани с предостатъчна ефективност за такива ресурсоемки изпълнения. Какви са особеностите на продуктите от бранда и нашите предложения втора употреба, ще бъдат обсъдени по-долу.


С какво работните станции на Fujitsu се отличават


С отделните си разновидности и модулна архитектура, японската компания дава възможност на всеки да персонализира и оборудва машината си според нуждите му. Също, от компанията са се погрижили в повечето страни да осигурят местна техническа поддръжка и дългогодишен гаранционен период за ефективна работа и изпълнени цели. А ние предлагаме по-евтини, но напълно функционални решения втора ръка, но за това ще научите по-долу.


Отделно, предложенията на разработчика се отличават със здравата си монолитна конструкция и съвременни дизайни, вписващи се дори и в най-нестандартната офис-обстановка. Те се предлагат в различни форм-фактори, така че да пестят максимално място и в същото време да предоставят нужната мощ и възможности за бърза реализация на проектите.


Какви са най-важните характеристики на тези продукти  1. Тиха работа - благодарение на използваните високоефективни и нискошумящи охладителни системи, работата на машината е почти незабележима.

  2. Комплексно сертифициране - големият брой сертификати от различните софтуерни компании гарантира пълна съвместимост на техните софтуерни решения.

  3. Отлична защита на данните - благодарение на внедряваните скенери за разпознаване на вените, Вие притежавате допълнително ниво на сигурност на потребителските данни.

  4. Гъвкавост във възможностите за комуникация - съвременните решения от серията Celsius са снабдени с най-разпространените технологии за свързаност, като LTE, 3G, 4G, UMTS, Bluetooth и др.

  5. Най-съвременна производителност - използвайки последното поколение графични и процесорни компоненти, Фуджицу осигурява на клиентите си зашеметяващо бързодействие в различните дейности.


Защо да се възползвате от услугите на KvantService


Защото през годините на дейността ни, успяхме да се докажем като лоялен търговец, предоставящ работни станции втора употреба на отлични цени. За да улесним клиентите си, ние разделихме предлаганите продукти на две групи, а именно А и Б.


Първите са с почти незабележими следи от използване, докато вторите са с по-изразени белези по тяхната външност, но се предлагат на по-ниски цени. Който и от вариантите втора ръка да изберете обаче, гарантирано получавате отлична функционалност, защото всеки от тях е преминал сервизни тестове за работоспособност. Също, при всяка покупка получавате и гаранция, така че възползвайте се и Вие.