" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Работни станции втора употреба HPWorkStations   HP
WorkStations   Dell WorkStations   Lenovo
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
RAM памет
Видео карта


Статус А Купи за 220,00 лв.
Статус А Купи за 240,00 лв.

Като производител на потребителска електроника и активен участник на пазара на десктоп настолните компютри, компанията HP произвежда и широк асортимент от работни станции, които можете да намерите при нас втора употреба. Какви са техните особености и кое ги отличава от конкурентните аналози? Защо да предпочетете да купите от нас и какви предложения втора ръка сме Ви приготвили, ще разберем сега.


С какво работните станции на HP се отличават


Отличаващи се с повишена мощност и производителност, този тип компютърни решения се използват за изключително ресурсоемки задачи, като 3D обработка, редактиране на видео-материали, работа с триизмерни визуализации и CAD решения. Докато обичайните аналози в подобни ситуации изпитват недостиг на оперативна памет или на производителност, тези продукти са приспособени именно за подобна дейност.


Те гарантиран невероятна надеждност и сигурност по време на извършваните от Вас служебни задачи, предоставяйки Ви достатъчно капацитет за тяхното успешно финализиране. По мненията на потребителите на подобни системи, те гарантират надеждност, дори и при високо ниво на натоварване. Осигуряват нужното количество и видове портове, а многоядрените им процесори няма да се подадат, дори и на сложни задачи, като обработка на материали за виртуална реалност.


Какви са най-важните характеристики на тези продукти


Те са надеждни, защото използват високоефективни охладители, осигуряващи възможно най-оптимален режим на работа, дори и в екстремни ситуации. По размери са по-големи от обичайните настолни домашни системи, но мощта, която могат да осигурят, е несравнима с техните по-слаби и компактни аналози. Ето и най-важните особености на брандовите работни станции:  • висока изчислителна мощ: базирани на съвременни технологии и компоненти, тези решения демонстрират блестящо бързодействие;

  • свобода за създаване: те са толкова бързи, че функционират със скоростта на идеите Ви! Използвайки последно поколение хардуерни разработки, Вие си гарантирате безкрайна мощ и отлични резултати;

  • сигурност: те са достатъчно добре защитени от неоторизиран достъп, за да сте напълно спокойни за съхраняваните на тях скъпоструващи материали;

  • надграждане: с нарастването на Вашите изисквания към машината, тя Ви предоставя възможност за нейното допълнително надграждане на възможностите.


Придържайки се към гореспоменатите концепции, HP предоставя свободата на клиентите си да персонализират компютърните си системи по свое усмотрение, да се чувстват спокойни относно сигурността на данните и да получат необходимото им бързодействие.


Защо KvantService е надежден търговец


Защото ние сътрудничим само и единствено с дългогодишни експерти в областта, познаващи всеки от продуктите в детайли. Предлаганите работни станции на HP при нас са втора употреба, така че ние сме ги тествали за работоспособност и ги разделяме на две основни групи, а именно А и Б. Разликата е, че първите на външен вид изглеждат почти нови, докато Б са с по-видими следи от употреба.


Въпреки това, всеки от тях е с отлична функционалност, въпреки че са втора ръка и закупувайки от нас, получавате гаранция, така че при нужда ни потърсете!