" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба AppleЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo
Лаптопи   Apple
Лаптопи   Microsoft
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Основната отличителна черта на лаптопите под марката Apple е техният разпознаваем външен вид и простотата на тяхната употреба. Освен премиалният си дизайн, тези устройства наистина са такива, защото под капака си те разполагат с най-съвременен хардуерен пълнеж, а сега ще обсъдим техните положителни и отрицателни черти, както и ще разгледаме някои от предлаганите при нас модели.


Плюсове и минуси при лаптопите от Apple


Използвайки най-съвременни и нестандартни подходи в производството на своите устройства, компанията към момента предлага едни от най-продаваните в световен мащаб преносими компютри. Основните серии в продуктовата гама на разработчика са MacBook и MacBook Pro, които разполагат с най-производителните Intel Core 2 Duo процесори и Intel HD Graphics графична подсистема.


Също така, перфектните матрици на дисплеите в съчетание с вградената iSight видео камера с VGA разделителна способност, вграден микрофон, аудио-входове и изходи, създават истински шедьовър в областта на преносимите компютри. Тези допълнения правят ноутбуците на американската компания подходящи за бизнес дейности и за домашно забавление.


Кратко ревю на моделите от Apple  • MacBook Air-A1466 - устройството съчетава в себе си удобство при работа, здрав монолитен метален корпус и иновативна за времето си хардуерна конфигурация. Например, в случая получавате 13,3-инчов екран и 4GB оперативна памет, работеща съвместно с процесора Intel Core i5-4260U на 1,3 GHz за да предоставят максимална бързина, дори и в работен режим на многозадачност;

  • MacBook Pro 11260 - със своя 13 инчов дисплей и удобна клавиатура, ноутбукът е идеален за употреба на открито, а криещият се под капака CPU Intel Core i5-3210M, заедно с 4 GB DDR3 оперативна памет ще предоставят невероятна производителност за различни дейности. Той работи под управлението на фирмената MAC OS, а допълнителните мрежови модули AirPort Extreme и Bluetooth 2.0 ще осигурят нужната Ви връзка на всякъде;

  • MacBook Air 11258 - благодарение на 13-инчовият си дисплей, той е достатъчно компактен, за да предостави отлично ниво на мобилност, така че да си позволите работа на открито или в кафенето. В същото време обаче, Вие получавате невероятно съвременен премиален дизайн, отличаващ се с изчистените си форми и липсата на излишни елементи. За бързодействието на лаптопа се грижи високопроизводителния процесор Intel Core i5-3427U на 1.80GHz и 4GB DDR3 RAM. Тук получавате още 128 GB свободно пространство за съхранение на потребителските Ви данни посредством Solid State Drive.


Какви са предимствата при пазаруването от KvantService


Ние разполагаме с разнообразна продуктова гама от модели, така че Вие да получите по-широк избор от възможности. Продуктите ни са втора употреба, но с проверена предварително работоспособност, за да се чувстват клиентите ни спокойни, а цените на почти неразличимите от новите решения, са значително по-ниски.


Можете също да заповядате в нашия онлайн магазин за да разгледате предложенията ни или да ни посетите лично в един от сервизите ни. Там на място ще разговаряте с наш консултант и ще разгледате лично всеки от предлаганите ноутбуци. Очакваме Ви!