" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба Dell LatitudeЛаптопи   HP
Лаптопи   Dell
Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Microsoft
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Статус Б Купи за 280,00 лв.
В продуктовата гама на марката Dell са достъпни както нискобюджетни и потребителски модели, така и корпоративни решения. Какви обаче са предимствата и недостатъците им и защо толкова са предпочитани от потребителите ще се опитаме да обясним в настоящия материал.

Плюсове и минуси при лаптопите от Dell


Като всички големи брандове, Dell предлагат различни серии лаптопи, според целевите потребители. Inspiron и Vostro сериите като нискобюджетен вариант, като се мине през изключително надеждните офис серии Latitude и се стигне до имиджовите XPS и брутално мощните Precision мобилни работни станции. Независимо от серията, Dell винаги са предлагали изключително стилен дизайн, много добра надеждност и атрактивни цени

Нискобюджетните серии предлагат сравнително ниска производителност, която обаче е напълно достатъчна за най-честите нужди на масовият потребител. Цената е съответно доста атрактивна.
Съвсем по-друг начин стоят нещата с корпоративните потребители и съответно офис сериите на Dell. Там се влага изключително много в надеждността на лаптопи и това рефлектира съществено и върху цената.
XPS и Precision сериите са с изключително мощен хардуер и главно се акцентира на мощност и бързодействие.


Кратко ревю на моделите от DellС оглед на предназначението към различните типове потребители, компанията ги разделя в отделни категории според техните особености. Така например, серияиите Vostro и Inspiron са насочени към малкия бизнес и се отличава с добро съотношение цена и технически характеристики. Възможностите на продуктите от категорията са достатъчни за извършване на ежедневните дейности на малки и средни предприятия и домашни потребители;

С насоченост към корпоративния сегмент, Latitude ноутбуците са в по-горния ценови сегмент от Vostro и Inspiron сериите и макар с идентични параметри, те се отличават с наличието на допълнителни инструменти за управление, предназначени за IT специалистите. Те се характеризират с висока степен на надеждност, дълго време за автономна работа на батерията и всички комуникационни жични и безжични възможности;

Precision решенията представляват високопроизводителни работни станции, предназначени да предоставят голяма изчислителна мощ, способна напълно да замени мощите версии на настолните компютри. Те също са отличен инструмент за хората, чиято работа е интензивната обработка на видео, 3D и други инженерни приложения..

В случай, че припознавате вашите изисквания за ноутбук в по-горе описаните накратко особености на различните серии и предимства на предложенията на американският производител, заповядайте в kvantservice.com. Тук Ви очакват лаптопи Дел втора ръка на изключително атрактивни цени и в много добро функционално и козметично състояние.

Продуктите ни са разделени на Клас А и Клас БКлас А – Перфектно фукционално състояние и перфектно козметично състояние. Има единственно нормални следи от употреба

Клас Б - Перфектно фукционално състояние. Има по сериозни следи от употреба. Най-вече малки драскотини или петънце на екрана. Няма липсващи или счупени части.