" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба FujitsuЛаптопи   Dell
Лаптопи   Fujitsu
Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Японският бранд Fujitsu вече е доказал се производител на висококачествени и дълготрайни електронни устройства, включително и лаптопи. Независимо, че не е толкова популярен както Dell, HP или Lenovo, Fjitsu предлага изключително широка гама преносими модели, осигурявайки много добро съотношение между качество и цена. По- надолу ще разгледаме положителните и отрицателните им черти и някои кратки прегледи на отделни модели.

Плюсове и минуси при лаптопите от Fujitsu


В продуктовата гама от преносими компютри на компанията ще откриете както евтини базови, така и мощни премиум решения за професионалистите по медийна и графична обработка. Настоящите предложения на бранда работят на база на съвременни изчислителни процесорни и графични компоненти, осигуряващи достатъчна производителност за различните потребителски и корпоративни задачи.

Преносимите компютри на компанията предлагат малко по-стандартен и неатрактивен дизайн, но за сметка на това при еднакви останали параметри, те са доста по-евтини от конкурентните марки като Dell, HP и Lenovo.


Кратко ревю на моделите от Fujitsu


Нека разгледаме няколко различни модела от производителя:

  • Celsius H730 - невероятна мобилна работна станция, акцентът върху която освен мощните процесори и графични карти, също е и защитата на личните данни. За целта тук се използва модул за разчитане на биометрични данни, но интересното е, че не става дума за пръстов отпечатък, а разпознаване на дланта по “венозната рисунка”, която е уникална за всеки човек

  • LifeBook S751 - предназначен за изпълнение на прости офис задачи и сърфиране в интернет, този ноутбук е базиран на Intel Core i5 процесор и 14-инчов екран за отлична картина и добра надеждност.

  • LifeBook P701 - отлична мощ и приемлива автономност, както и влагозащита, мрежова поддръжка чрез Bluetooth и Wi-Fi модул и т.н.

  • AMILO Pi 3660 - предоставяйки производителност, идентична с тази на десктоп компютрите, ноутбукът е предназначен да Ви осигури балансирана конфигурация за работа с неговия 18,4-инчов екран.Защо точно KvantService.Com


Защото от нас можете да закупите напълно технически изправен лаптоп втора употреба на много по-ниска цена. Всеки от продуктите в магазина е преминал техническа инспекция и е тестван за нормална оперативна работа, така че можете да сте напълно уверени, че купувате работеща и пълнофункционална машина. Допълнително, ние предоставяме и известна гаранция, позволяваща Ви да се уверите в работоспособността на закупеното от Вас Фуджицу устройство.

Също, ако се нуждаете от професионално мнение и съвет относно избора, обърнете се към експертите ни, които ще Ви окажат съдействие