" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба Fujitsu LifebookЛаптопи   Dell Лаптопи   Toshiba
Лаптопи   Fujitsu
Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple Лаптопи   Microsoft
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Японският бранд Fujitsu вече е доказал се производител на висококачествени и дълготрайни електронни устройства, включително и лаптопи. Независимо, че не е толкова популярен както Dell, HP или Lenovo, Fjitsu предлага изключително широка гама преносими модели, осигурявайки много добро съотношение между качество и цена. По- надолу ще разгледаме положителните и отрицателните им черти и някои кратки прегледи на отделни модели.

Плюсове и минуси при лаптопите от Fujitsu


В продуктовата гама от преносими компютри на компанията ще откриете както евтини базови, така и мощни премиум решения за професионалистите по медийна и графична обработка. Настоящите предложения на бранда работят на база на съвременни изчислителни процесорни и графични компоненти, осигуряващи достатъчна производителност за различните потребителски и корпоративни задачи.

Преносимите компютри на компанията предлагат малко по-стандартен и неатрактивен дизайн, но за сметка на това при еднакви останали параметри, те са доста по-евтини от конкурентните марки като Dell, HP и Lenovo.


Кратко ревю на моделите от Fujitsu


Нека разгледаме няколко различни модела от производителя:

  • Celsius H730 - невероятна мобилна работна станция, акцентът върху която освен мощните процесори и графични карти, също е и защитата на личните данни. За целта тук се използва модул за разчитане на биометрични данни, но интересното е, че не става дума за пръстов отпечатък, а разпознаване на дланта по “венозната рисунка”, която е уникална за всеки човек

  • LifeBook S751 - предназначен за изпълнение на прости офис задачи и сърфиране в интернет, този ноутбук е базиран на Intel Core i5 процесор и 14-инчов екран за отлична картина и добра надеждност.

  • LifeBook P701 - отлична мощ и приемлива автономност, както и влагозащита, мрежова поддръжка чрез Bluetooth и Wi-Fi модул и т.н.

  • AMILO Pi 3660 - предоставяйки производителност, идентична с тази на десктоп компютрите, ноутбукът е предназначен да Ви осигури балансирана конфигурация за работа с неговия 18,4-инчов екран.Защо точно KvantService.Com


Защото от нас можете да закупите напълно технически изправен лаптоп втора употреба на много по-ниска цена. Всеки от продуктите в магазина е преминал техническа инспекция и е тестван за нормална оперативна работа, така че можете да сте напълно уверени, че купувате работеща и пълнофункционална машина. Допълнително, ние предоставяме и известна гаранция, позволяваща Ви да се уверите в работоспособността на закупеното от Вас Фуджицу устройство.

Също, ако се нуждаете от професионално мнение и съвет относно избора, обърнете се към експертите ни, които ще Ви окажат съдействие