" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба LenovoЛаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq
Лаптопи   Lenovo
Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Може да се каже, че към днешна дата, ноутбуците на компанията Lenovo са най-популярните сред потребителите. Този ефект бе постигнат от производителя, поради вслушването в потребителските желания и адаптирането на продуктите си към тях. Нека все пак разгледаме хубавите и лошите страни на настоящите предложения и да представим някои от наличните в продуктовата ни гама модели.


Плюсове и минуси при лаптопите от Lenovo


Основно в продуктовата гама на разработчика присъстват две серии, а именно IdeaPad и ThinkPad. При нас преобладават последните и характерното за тях е високата им степен на производителност и надеждност. Техните клавиатури и тъчпад модули предоставят отлична обратна връзка и Ви позволяват максимално комфортно и удобно да взаимодействате с устройството, извършвайки ежедневните си задачи без проблеми.


Предложенията, влизащи в серията, предимно са предназначени за извършването на бизнес задачи и за работа в малки предприятия, но често намират приложение и в домашни условия. Наред с това, съвременните решения на разработчика се отличават с прилична автономия, елегантен дизайн и комфорт при употреба. Именно поради тези причини, днешните предложения на бранда са толкова желани и купувани от потребителите.


Кратко ревю на моделите от Lenovo  • ThinkPad S440 - със съвременната си хардуерна конфигурация и мултитъч 14-инчов сензорен дисплей, ултрабукът поставя конкуренцията на едно ново ниво. Неговата резолюция е 1600x900 пиксела, осигурявайки детайлна и ярка картина за гледане на филми, графични изображения или играене на леки игри. Всичко е възможно, благодарение на вградения Intel Core i7 процесор и 8GB оперативна памет;

  • ThinkPad X240 - тук срещаме продължението на бизнес линията от ноутбуци ThinkPad X, което е с отличен дисплей, изобразяващ освен HD, така и Full HD резолюция. Въпреки, че размерите му са намалени в сравнение с предшественика в лицето на X230, удобството при работата с клавиатурата се е запазило, а площта на тъчпада се е увеличила. За отличната работа на устройството тук се грижи CPU Intel Core i5-4300U, функциониращ на честотата от 1.90GHz и 8GB RAM;

  • ThinkPad X1 Carbon - с изработен от магнезиева сплав и покритие от въглеродни влакна, този продукт се характеризира със супер ниското тегло от 1,13 кг, което го прави изключително подходящ за онези, обичащи да работят навън на чист въздух. Той е ориентиран към бизнес потребителите и работещите на свободна практика хора. Тоест, Вие получавате отлично решение за проверка на имейла, създаване на презентационни материали и набиране на текстове. За бързодействието отговаря чипа Intel Core i5-3427U (с честота 1,80 GHz) и 8GB RAM със 128 SSD за съхранение на потребителски данни.


За останалите модели, разгледайте в специалната ни продуктова гама от сайта.


Да се доверите ли на KvantService


Въпреки, че предлаганите от нас лаптопи са втора ръка, те са с предварително проверена и тествана работоспособност, така че наистина няма от какво да се притеснявате. За Ваше успокоение дори получавате гаранция при всяка покупка, а ако за Вас цената е от решаващо значение и нямате претенции към външността, погледнете продуктите от клас В. Ако обаче парите не са проблем и искате по-добре изглеждащ ноутбук, разгледайте предложенията от клас А.


Който и от тях да изберете, със сигурност ще получите нужната функционалност, а при трудности в подбора, обърнете се към нас и ние ще Ви помогнем. Очакваме Ви!