" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба Lenovo Thinkpad



Лаптопи   HP Лаптопи   Dell Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq
Лаптопи   Lenovo
Лаптопи   Microsoft
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


Може да се каже, че към днешна дата, ноутбуците на компанията Lenovo са най-популярните сред потребителите. Този ефект бе постигнат от производителя, поради вслушването в потребителските желания и адаптирането на продуктите си към тях. Нека все пак разгледаме хубавите и лошите страни на настоящите предложения и да представим някои от наличните в продуктовата ни гама модели.


Плюсове и минуси при лаптопите от Lenovo


Основно в продуктовата гама на разработчика присъстват две серии, а именно IdeaPad и ThinkPad. При нас преобладават последните и характерното за тях е високата им степен на производителност и надеждност. Техните клавиатури и тъчпад модули предоставят отлична обратна връзка и Ви позволяват максимално комфортно и удобно да взаимодействате с устройството, извършвайки ежедневните си задачи без проблеми.


Предложенията, влизащи в серията, предимно са предназначени за извършването на бизнес задачи и за работа в малки предприятия, но често намират приложение и в домашни условия. Наред с това, съвременните решения на разработчика се отличават с прилична автономия, елегантен дизайн и комфорт при употреба. Именно поради тези причини, днешните предложения на бранда са толкова желани и купувани от потребителите.


Кратко ревю на моделите от Lenovo



  • ThinkPad S440 - със съвременната си хардуерна конфигурация и мултитъч 14-инчов сензорен дисплей, ултрабукът поставя конкуренцията на едно ново ниво. Неговата резолюция е 1600x900 пиксела, осигурявайки детайлна и ярка картина за гледане на филми, графични изображения или играене на леки игри. Всичко е възможно, благодарение на вградения Intel Core i7 процесор и 8GB оперативна памет;

  • ThinkPad X240 - тук срещаме продължението на бизнес линията от ноутбуци ThinkPad X, което е с отличен дисплей, изобразяващ освен HD, така и Full HD резолюция. Въпреки, че размерите му са намалени в сравнение с предшественика в лицето на X230, удобството при работата с клавиатурата се е запазило, а площта на тъчпада се е увеличила. За отличната работа на устройството тук се грижи CPU Intel Core i5-4300U, функциониращ на честотата от 1.90GHz и 8GB RAM;

  • ThinkPad X1 Carbon - с изработен от магнезиева сплав и покритие от въглеродни влакна, този продукт се характеризира със супер ниското тегло от 1,13 кг, което го прави изключително подходящ за онези, обичащи да работят навън на чист въздух. Той е ориентиран към бизнес потребителите и работещите на свободна практика хора. Тоест, Вие получавате отлично решение за проверка на имейла, създаване на презентационни материали и набиране на текстове. За бързодействието отговаря чипа Intel Core i5-3427U (с честота 1,80 GHz) и 8GB RAM със 128 SSD за съхранение на потребителски данни.


За останалите модели, разгледайте в специалната ни продуктова гама от сайта.


Да се доверите ли на KvantService


Въпреки, че предлаганите от нас лаптопи са втора ръка, те са с предварително проверена и тествана работоспособност, така че наистина няма от какво да се притеснявате. За Ваше успокоение дори получавате гаранция при всяка покупка, а ако за Вас цената е от решаващо значение и нямате претенции към външността, погледнете продуктите от клас В. Ако обаче парите не са проблем и искате по-добре изглеждащ ноутбук, разгледайте предложенията от клас А.


Който и от тях да изберете, със сигурност ще получите нужната функционалност, а при трудности в подбора, обърнете се към нас и ние ще Ви помогнем. Очакваме Ви!