" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Лаптопи втора употреба Dell XpsЛаптопи   Dell
Лаптопи   Fujitsu Лаптопи   HP Compaq Лаптопи   Lenovo Лаптопи   Apple
Търсене по Марка
Търсене по Модел
Процесор /CPU/
Екран
HDD/SSD
Търсене по Статус


В продуктовата гама на марката Dell са достъпни както нискобюджетни и потребителски модели, така и корпоративни решения. Какви обаче са предимствата и недостатъците им и защо толкова са предпочитани от потребителите ще се опитаме да обясним в настоящия материал.

Плюсове и минуси при лаптопите от Dell


Като всички големи брандове, Dell предлагат различни серии лаптопи, според целевите потребители. Inspiron и Vostro сериите като нискобюджетен вариант, като се мине през изключително надеждните офис серии Latitude и се стигне до имиджовите XPS и брутално мощните Precision мобилни работни станции. Независимо от серията, Dell винаги са предлагали изключително стилен дизайн, много добра надеждност и атрактивни цени

Нискобюджетните серии предлагат сравнително ниска производителност, която обаче е напълно достатъчна за най-честите нужди на масовият потребител. Цената е съответно доста атрактивна.
Съвсем по-друг начин стоят нещата с корпоративните потребители и съответно офис сериите на Dell. Там се влага изключително много в надеждността на лаптопи и това рефлектира съществено и върху цената.
XPS и Precision сериите са с изключително мощен хардуер и главно се акцентира на мощност и бързодействие.


Кратко ревю на моделите от DellС оглед на предназначението към различните типове потребители, компанията ги разделя в отделни категории според техните особености. Така например, серияиите Vostro и Inspiron са насочени към малкия бизнес и се отличава с добро съотношение цена и технически характеристики. Възможностите на продуктите от категорията са достатъчни за извършване на ежедневните дейности на малки и средни предприятия и домашни потребители;

С насоченост към корпоративния сегмент, Latitude ноутбуците са в по-горния ценови сегмент от Vostro и Inspiron сериите и макар с идентични параметри, те се отличават с наличието на допълнителни инструменти за управление, предназначени за IT специалистите. Те се характеризират с висока степен на надеждност, дълго време за автономна работа на батерията и всички комуникационни жични и безжични възможности;

Precision решенията представляват високопроизводителни работни станции, предназначени да предоставят голяма изчислителна мощ, способна напълно да замени мощите версии на настолните компютри. Те също са отличен инструмент за хората, чиято работа е интензивната обработка на видео, 3D и други инженерни приложения..

В случай, че припознавате вашите изисквания за ноутбук в по-горе описаните накратко особености на различните серии и предимства на предложенията на американският производител, заповядайте в kvantservice.com. Тук Ви очакват лаптопи Дел втора ръка на изключително атрактивни цени и в много добро функционално и козметично състояние.

Продуктите ни са разделени на Клас А и Клас БКлас А – Перфектно фукционално състояние и перфектно козметично състояние. Има единственно нормални следи от употреба

Клас Б - Перфектно фукционално състояние. Има по сериозни следи от употреба. Най-вече малки драскотини или петънце на екрана. Няма липсващи или счупени части.