" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Компютри с Windows втора употребаКомпютри с Windows   HP Компютри с Windows   HP Compaq Компютри с Windows   Lenovo
Търсене по Марка
Операционна система
Процесор /CPU/
Кутия


Статус А Купи за 150,00 лв.
Статус А Купи за 200,00 лв.
Статус А Купи за 200,00 лв.
Статус А Купи за 260,00 лв.
Статус А Купи за 270,00 лв.
Има огромно разнообразие от производители на IT продукти и компоненти на пазара. Много често се гонят максимални бързодействия, като надеждността и сигурността на работа се оставя на заден план. За разлика от тях сериозните брандове дават перфектен баланс между скоростта и надежността. Дори когато тези системи са предлагат втора употреба, тяхната надеждостт е забелижителна. Тези системи се проектират да работят перфектно с ОС Windows. Какво Ви предлагаме ние от KvantService и защо да се доверите на Windows базираните компютри ще се опитаме да обясним в следващите редове.

Какви компютри предлагаме?


Въпреки, че достъпните при нас конфигурации са втора употреба, те са почти неразличими от новите, както по външен вид, така и по параметри. В продуктовата ни гама от десктоп решения има 2- и 4-ядрени модели с по над 4 GB оперативна памет (RAM), което съответства на сегашните съвременни предложения.

Ако в повечето магазини купената от Вас машина пристига без инсталирана Windows-операционна система, то при нас Вие получавате напълно работещо и функционално решение с увеличен гаранционен период. Тоест, всяко едно от нашите предложения предварително е тествано за работоспособност, конфигурирано е и е готово за използване. Сами може да се уверите колко по-изгодно е да вземете машина с вече инсталиран оригинален Windows, отколкото да го купите отделно.

Защо е по-добре да вземеш компютър с Windows  • Защото е най-популярната към момента операционна система (OS) и за нея има множество програми и игри за свободно изтегляне.

  • Последните версии на софтуера постоянно се обновяват и може да се каже, че е най-сигурната и стабилно-работеща OS.

  • Голяма част от достъпните в момента процесори и други хардуерни компоненти са съвместими с нея и не е трудно да се намерят подходящите резервни части и драйвери.

  • Графичният интерфейс е изключително интуитивен и е базиран на графични икони, които са по-лесни за възприятие и запомняне от човека.

  • Настоящите компютърни решения работят без никакви трудности с тази OS, а тя също е с доста възможности за персонализирана настройка, така че да съответства напълно на изискванията на потребителя.Ако желаете и Вие да получите съвременна конфигурация с гаранция на евтина цена, заповядайте онлайн на kvantservice.com Тук Ви очаква пълна гама от възможности за покупка на съвременна компютърна машина втора употреба, но в пълна работоспособност, защото всичко в нашия магазин е предварително изпробвано и тествано. Дори и извън гаранционния срок, при нас Винаги можете да разчитате на адекватно обслужване и достъпни цени за услугите.

В случай, че желаете да се информирате допълнително за предлаганите от нас услуги, можете да го направите чрез някои от дадените в сайта варианти за връзка с екипа ни. Очакваме Ви!

Филтър