" " was successfully added to your cart.

Виж количката

Плащане

Всички обявени цени в елекронния магазин са крайни, в български лева и с включен ДДС.


Начини на плащане


1. Плащане по банков път


Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG75UNCR70001519872611

BIC: UNCRBGSF

Уникредит Булбанк АД, клон СЛАТИНА,
бул. Шипченски проход № 65


Горепосочената сметка е в български лева. 
Като основание за плащане: избраният от Вас модел или номер на документа.2. Кредитна и дебитна карта • 2.1. Плащане с карта в офиса на Квант Сервиз ООД


  Плащането може да бъде извършено с кредитна или дебитна карта чрез ПОС терминал в офиса на Квант Сервиз ООД. • 2.2. Плащане с карта през сайта


  Плащането може да бъде извършено през сайта чрез кредитна карта или дебитна карта, като става по сигурен начин, чрез който са защитени данните на потребителя.


  Поддържани карти:


  • - Maestro


  • - Visa


  • - Master Card

3. Наложен платеж


Стойността на Вашата поръчка се заплаща на куриера, който ви доставя стоката.
Ако изрично е написано в сайта, че съответният продукт е с безплатна доставка за България, вие ще заплатите само стойността на стоката.

- Ако е фиксирана точна стойност на транспорта, то към цената на поръчания продукт трябва да добавите обявената цена на транспорта. Така получавате окончателната сума, която ще платите на куриера при получаване на стоката.
/ Пример: Поръчвате стока на стойност 190 лева. Обявена е цена на транспорта 10 лв за България. Окончателната цена, която ще заплатите на куриера е 200 лева.

- Ако в секцията стойност на транспорта стои текст: Доставка с куриер, това означава, че транспортната услуга не е фиксирана и зависи от обема, теглото на пратката, както и от населенето място, което е посочено.

- При поръчка на 3 и повече устройства в една поръчка, то стойността на транспорта НЕ Е автоматичен сбор от стойностите на транспорта посочени на всяка една поотделно. В този случай, с Вас ще се свърже наш служител, който ще осигури най – изгодни условия, при които стоката ще бъде доставена при Вас.4. Покупка на изплащане/стоков кредит


Към настоящия момент Квант Сервиз ООД не предлага възможност за покупка на стока на изплащане. В момента, когато такава възможност бъде осигурена, ще се появи съобщение в секцията „Плащане“.